"Śladami Top Gear" :szeroki_usmiech
Pęknięte zamknięcie schowka przy podłokietniku
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Pęknięte zamknięcie schowka przy podłokietniku
Mam następujący problem... Jakiś czas temu pękł mi jeden zatrzask przy klameczce od schowka. Tak dokładnie wygląda ta klamka ze złamanym zatrzaskiem:

A tak podłokietnik bez tego zatrzasku:

Co najlepiej z tym zrobić? Czy da się dokupić jakiś zamiennik takiej klamki? Czy szukać czegoś takiego na szrocie? A może ktoś z użytkowników forum miałby coś takiego?
Z góry dziękuję za pomoc!
Pozdrawiam!
-
Jedziesz do ASO i tam kupujesz element ułamany ze zdjęcia pierwszego, koszt nie przekracza zawrotnej sumy 20 zł., Ot i cała filozofia
Marek0
Komentarz
-
Jak masz daleko do ASO zamów na allegro. Poniżej link do aukcji gdzie są dostępne te przyciski czarne i szare za 27,50 PLN
http://allegro.pl/item1187676764_ory...lf_passat.htmlTomek
Komentarz
-
Ok dzięki koledzy za informację
Będę na dniach w Lublinie to sobie to kupię
W sumie to Octavię mam ponad rok, ale wcześniej dużo więcej używał ją mój Tato a ja na codzień jeżdżę Fordem Sierrą
Do Sierrki kupić jakieś części w ASO to marzenie :roll:

Komentarz
-
mam ten sam problem i dowiedziałem się, że aktualna cena wspomnianej części w ASO w Rzeszowie to 33 zł.
Taniej w porównaniu do alledrogo (+ P&P)pozdro
Komentarz
-
mirper, Bo Rzeszów jest drogi ale za tyle kupowałem w Sziku.
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
Piernik ten ASO Danelczyka jest tutaj na wlocie do Lublina od Zamościa przed skrzyżowaniem na Świdnik tak?Zamieszczone przez piernikAderus, jedź do salonu VW Danelczyka w Kalinówce, kupisz tam przycisk za 28 zł o ile dobrze pamiętam, o dziwo 200 metrów dalej w Skodzie ta sama część kosztuje coś ok 40 zł :lol:
W Sziku? :roll: Co to takiego?Zamieszczone przez phonemanmirper, Bo Rzeszów jest drogi ale za tyle kupowałem w Sziku.

Komentarz
-
Aderus, Jest taka siec sklepów motoryzacyjnych w podkarpackim www.szik.pl
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
Komentarz